Fashion

Modellen en Kimye in tranen voor Balmain

Olivier Rousteing laat zich niet leiden door het stramien wat modeland mensen en merken oplegt en misschien heeft Balmain daarom ook een grote schare (celebrity) fans. Terwijl veel merken voor items gaan met een minimale look, voegt de ontwerper juist meer bling toe aan de collectie. Ook zijn de modellen voor de campagnes zeer divers qua afkomst.

De nieuwe beelden voor komend najaar, geschoten door Steven Klein, zijn ook weer pareltjes. Er worden regelmatig wat traantjes gelaten in modeland maar om dit nu in een modecampagne te doen, is wel wat nieuws.

Het team van Balmain sloot opnieuw de handen ineen met Kim en Kanye, die al prijkten in de spring/summer 2015 beelden voor het merk, en diverse leden van het zogenaamde Balmain Army voor de opvallende beelden om de najaarscollectie te promoten.

Kim en Kanye dragen op de foto's de outfits die zij ook aan hadden tijdens het MET Gala (Kanye lijkt zelfs de blauwe lensen in te hebben die hij droeg tijdens het evenement). Zouden ze daarvoor de shoot hebben gehad?

Naast Kimye prijken ook  Alessandra Ambrosio, Dilone, Joan Smalls, Josephine Skriver, Jourdan Dunn, Riley Montana, Sasha Luss en Ysaunny Brito op de foto's. 

Bekijk de campagne hieronder.

 

Deel dit artikel
Back to top