Fashion

CUTE! Blue Ivy is Beyonce's mini me in matching Gucci jurkjes

De appel valt niet ver van de boom, zullen we maar zeggen. Want ook al is de kleine Blue Ivy nog maar vier jaar oud het kleine modelletje heeft geleerd van de beste en strikes a pose in matching Gucci outfit met mama Beyoncé.

Beyoncé is midden in haar The Fourmation World Tour hier in Europa en hoewel de superster dagelijks op het podium te vinden is, is deze tour tegelijkertijd een gezellige familie vakantie. Beyoncé en dochtertje Blue Ivy deden onze hartjes smelten toen we deze kiekjes voorbij zagen komen.

Bey en haar mini me poseren namelijk in matching Gucci outfits met de iconische Eiffel toren op de achtergrond. We zagen de kleine Blue al eerder in een Gucci outfitjes poseren en wij vragen ons daarom ook af of Bey’s mini me binnenkort een contractje tekent bij het Italiaanse modehuis.

Mocht je het willen weten, Beyoncé’s Gucci jurkje heeft een prijskaartje van zo’n 2700 dollar en die van Blue Ivy tik je op de kop voor een luttele 655 dollar. Oh well, geld moet rollen en laten we eerlijk zijn. Het levert wel deze heerlijke kiekjes van het duo op!

Bekijk Beyoncé en haar mini me hieronder.

Beeld: Beyonce.com

 

Deel dit artikel
Back to top