Winnen

WIN! 5x De GirlsBag vol onmisbare zomer goodies

Na het werk op een terrasje neerploffen in de zon, in het weekend de ijsjes eraf dansen op één van de zomerfestivals en de leukste summer outfits. De zomer is leuk, but it ain’t cheap! Gelukkig kun je nu alle onmisbare zomer goodies winnen!

Mooi weer is heerlijk, maar al die uitjes en leuke dingen kunnen behoorlijk in de cijfers lopen. Online en om je heen zie je allerlei te gekke beautyproducten die jij ook wel wil scoren, maar je hebt net weer twintig euro uit gegeven aan een paar drankjes (oké, en bitterballen) op het terras en kreunt al bij het idee. Gelukkig hebben wij voor jou de speciale GirlsBag met allerlei onmisbare zomerproducten van toffe merken voor een schijntje van de hoofdprijs!

Niet dat je het nodig hebt, maar wij hebben een aantal redenen op een rijtje gezet waarom jij absoluut de GirlsBag moet hebben.

Je scoort een toffe GirlsBag al voor maar €19,95! De werkelijke waarde van de tas is €80,-, dus tel uit je winst! We geven het toe, de zomer is al duur genoeg met al die leuke uitstapjes en terrasjes. Je wilt je uiterlijk natuurlijk niet compleet laten versloffen, dus deze set is een uitkomst als je wat krap bij kas zit. Er zitten zoveel producten in dat je weer een poosje vooruit kunt. Handig!

De GirlsBag niet alleen vol zitten met producten voor jezelf. Alhoewel, wanneer je de goodies lekker voor jezelf houdt begrijpen wij dat natuurlijk hartstikke goed, maar je kunt je lover bijvoorbeeld ook trakteren met de EA Games waardebon die in 100 exemplaren verstopt zitten. Of wat dacht je van de Lebara SIM-kaart waar je je moeder misschien wel een groot plezier mee doet. Of je houdt hem natuurlijk lekker zelf voor op vakantie natuurlijk!

Je trendy outfit is eigenlijk niet af zonder bijpassend horloge. En als we het doen, doen we het goed. In de Girlsbag vind je namelijk een kortingsbon voor een prachtig exemplaar van Guess. Laat die shoppingsdrang maar loskomen! Als je dan toch van plan was om jezelf te verwennen met een mooi horloge kun je dat maar beter doen met een lekkere korting. Kun je van het geld dat je overhoudt lekker genieten van een dagje strand. Twee vliegen in éen klap.

Je waarschijnlijk niet de enige bent die haar zomer graag wil beginnen met een leuk pakket vol beautyproducten. Girlsbag is een handige manier om je moeder, zusje of je bestie te verrassen. Handig als je weer eens totaal inspiratieloos bent over wat je hen moet geven voor hun verjaardag of voor als je ze gewoon even lekker wil verwennen! Hartstikke leuk om een pakket te ontvangen als je nog geen idee hebt wat erin zit. Succes gegarandeerd!

Grote kans dat we je nieuwsgierigheid hebben geprikkeld en je ready bent om de tas met inhoud ter waarde van €80,- te bestellen voor maar €19,95. Voordat je hier klikt en de Girlsbag in huis haalt hebben we nog meer goed nieuws voor je. Wij mogen namelijk vijf exemplaren weggeven! Klik op de button hieronder er doe mee!

 

Deel dit artikel
Back to top