Beauty

Dit zijn de leukste nieuwe beauty goodies op de Fashionscene redactie

Leuk hoor die mooie outfit maar als je haar niet zit, je nagels onverzorgd zijn en je niet lekker ruikt dan gaat de aandacht toch naar andere dingen. Op de Fashionscene redactie zijn we daarom ook dol op beautyproducten om onze dagelijkse look compleet te maken. Nieuwsgierig naar onze nieuwste goodies? Bekijk ze dan snel hieronder!

Clinique Pop Matte Matte Lip Colour + Primer en Clinique Take The Day Off Eye Makeup Remover Stick
Draag je graag matte lipsticks maar haat je dat het je lippen uitdroogt? Dan is Clinique's nieuwste lipstick iets voor jou. De kleuren zijn prachtig, de formule droogt je lippen niet uit en de lipstick belooft superlang te blijven zitten. Ideaal! Verkrijgbaar vanaf midden augustus 2016. Ook fijn is de Eye Makeup Remover Stick: ideaal om smokey eyes te verwijderen en om mee te nemen in je tas voor touch-ups gedurende de dag. Nu verkrijgbaar bij onder andere de Bijenkorf.



Ici Paris XL Skin Care Beauty On The Go
Ben je op zoek naar het ideale travelsetje voor een stedentrip waar je geen bagage wilt inchecken of ben je toe aan een nieuw reiningingssysteem voor je huid maar wil je niet meteen full size producten kopen? Dan is deze nieuwe set van Ici Paris XL ideaal! Je krijgt er ook nog eens een gratis sample van dagcrème bij. Nu hier verkrijgbaar bij Ici Paris XL.



Starskin Dreamkiss Plumping & Hydrating Lip
Een maskertje voor je gezicht doe je vast zo nu en dan wel maar wij durven te wedden dat jij je lippen overslaat. Zonde, want de huid op je lippen is superdun en omdat het geen talg produceert ook extra droog. Het Dreamkiss masker voor je lippen van Starkin is daarom ideaal om soepele en verzorgde lippen te krijgen. Starskin Dreamkiss Plumping & Hydrating Lip is vanaf augustus hier verkrijgbaar bij Douglas.nl. 

Keune Blend haarstyling producten
Je coupe valt of staat met de juiste verzorgingsproducten. Een goede shampoo is natuurlijk de basis maar daarna is er nog een hoop te doen. De stylingproducten van Keune zorgen ervoor dat jouw haar precies zit zoals jij het wilt. Belofte van Keune: het haar wat bij de kapper voor jou wordt gecreeërd, kun je met Blend prima zelf thuis namaken! De producten zijn nu te koop bij kapsalons die werken met Keune.



Philosophy Take A Deep Breath Oil-Free Oxygenating Gel Cream en Oxygenating Eye Gel Cream
Kan je huid wel een frisse boost gebruiken? Dan is de Take A Deep Breath lijn misschien wel wat voor jou. Dankzij de clean-air technologie krijgt de huid meer zuurstof, wordt huidveroudering bestrijd en krijg je velletje een goede bescherming tegen dingen die het dagelijks beschadigt. De gelcrème is lekker luchtig en hydrateert je huid. Nu hier verkrijgbaar als crème en hier als oogcrème bij Ici Paris XL. 



EOS hand lotion
Je handen zijn een visitekaartje en de nieuwste hand lotion van EOS zorgt ervoor dat ze er stralend uitzien. De crème trekt lekker snel in én laat geen vettig laagje achter (daar hebben wij een hekel aan). Dankzij shea butter en vitamine C en E wordt je huidje goed verzorgd. De lotion is 90% natuurlijk en bevat geen parabenen en gluten. Vanaf september verkrijgbaar bij Douglas.nl.



Sally Hansen Complete Salon Manicure 3.0
Als nagellak liefhebber ben je misschien wel bekend met de Complete Salon Manicure lijn van Sally Hansen. Goed nieuws: het merk heeft haar formule verbeterd waardoor de nagels nog steviger wordt. Nu hier verkrijgbaar bij Douglas.nl  in 26 hebberigmakende kleuren. 



L'Occitane Mon Panier Beauté
Voor heerlijke beautyproducten, hebberigmakende verpakkingen en leuke pakketjes ben je bij L'Occitane op het goede adres. Wij kregen van het Franse beautymerk een super cool mandje, dat gemaakt is in samenwerking met het coole Mr.Wonderful, gevuld met allemaal mini beauty essentials die ons meenemen naar de Provence. We love! Nu verkrijgbaar bij L'Occitane winkels.

Urban Decay Vice Lipstick
Wij zijn eeuwig op zoek naar de ideale lipstick. Is de kleur goed, dan is de textuur niet naar onze wens. Wij durven te wedden dat jouw ideale lipstick wél tussen de 100 nieuwe kleuren zit van de Vice lijn van Urban Decay (Ruby Ruse is het boegbeeld van de collectie!). Er zijn zes verschillende lipsticks verkrijgbaar, van doorzichtig tot mega mat en een metallic variant, en de meest uiteenlopende kleuren zijn vertegenwoordigd. Nu hier verkrijgbaar bij Ici Paris XL. 



Rodial Super Acids X-treme Acid Rush Peel, Hangover Mask en After-Party Scrub
Er zijn momenten dat je huid door een diep dal gaat en je écht even wat hulp kunt gebruiken. Enter de Rodial Super Acids lijn. Dankzij een speciale technologie wordt jouw huid vernieuwd en voorkom je puistjes. De lijn is ideaal als je huid vlekken vertoont en wel wat stralender mag zijn. Nu hier verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

No7 Airbrush Away Foundation, Shimmer Palette en Perfectly Bronzed Dual Bronzer
Beauty fout nummer 1? Foundation en poeder die je echt op je huid ziet liggen. De nieuwste Shimmer Palette en Perfectly Bronzed Dual Bronzer zorgen voor een perfecte summer glow en de Airbrush Away Foundation geeft je de perfecte dekking zonder (bij goed gebruik) een dikke laag te zien zitten. Hallo perfecte teint! Nu verkrijgbaar bij Boots.



De producten van de M•A•C Cosmetics Star Trek en Brant Brothers samenwerking
Bij M•A•C kun je altijd terecht voor de coolste samenwerking met celebrities, films en andere iconische namen. Dit keer is het beautymerk in zee gegaan met Star Trek voor een galatic lijn vol shimmer. Ook sloot het de handen ineen met de Brant Brothers, Peter en Harry: een bekend duo uit de New Yorkse modewereld. De Star Trek collectie is verkrijgbaar vanaf 10 september en de Brant Brothers lijn vanaf 27 augustus. 

Deel dit artikel
Back to top