Wedding

Miranda Kerr is ten huwelijk gevraagd door Snapchat founder met miljarden op de bank

Congrats Miranda Kerr! De oprichter van Snapchat Evan Spiegel met wie de Australische schone een jaar date ging op de knieën voor Miranda Kerr en het model zei “JA!”

Op Instagram liet Miranda Kerr weten dat haar vriend Evan Spiegel (met miljarden op de bank, niet geheel onbelangrijk) een gigantische diamant uit zijn zak trok en het voormalig Victoria’s Secret model ten huwelijk heeft gevraagd. Natuurlijk antwoorde Miranda Kerr met een volmondige “JA!”.

Volgens Forbes heeft Miranda’s toekomstige hubby een bankrekening van 2,1 miljard! Halelujah, dat is nog eens een match! De happy couple ontmoette elkaar tijdens een dinertje van Louis Vuitton en begonnen hun relatie als goede vrienden voordat de vonk uiteindelijk oversloeg.

Miranda Kerr heeft al een zoontje met Orlando Bloom, de vijfjarige Flynn schijnt het helemaal goed met zijn stiefpapa te kunnen vinden. Wij wensen de happy family alle geluk en hopen dat de bruiloft prachtig zal zijn en dat ze niet in het geheim zullen trouwen. Want, wij willen foto’s!:)

 

I said yes!!! ❤️😍❤️😍❤️

Een foto die is geplaatst door Miranda (@mirandakerr) op

Deel dit artikel
Back to top