Wedding

Zien! Dit stel trouwde op A Day At The Park

Stel je eens voor: je bent dol op je lover, op festivals en wilt elkaar super graag het ja-woord geven. Dat kan geregeld worden dacht A Day At The Park. Het festival gaf een compleet verzorgde bruiloft weg en Martin en Annemarie waren de gelukkigen die 'I do' mochten zeggen tijdens het evenement in het Amsterdamse Bos afgelopen weekend.

Van de planning tot de styling, de bruidstaart en een mooi boeket, een officiële trouwbeamte, vlinders loslaten, een borrel en toegang tot het feest voor 50 gasten: aan alles was gedacht. Zelfs de ringen waren geregeld. Buddha to Buddha was niet alleen aanwezig op het festival met een coole stand waar je zelf sieraden kon maken en mediteren, ook gaven ze het echtpaar een set van een 925 sterling zilver ringen cadeau. Welke van de Buddha to Buddha ringen had jij gekozen? Bekijk de opties hier!

Natuurlijk gingen de voetjes na het officiële gedeelte van de bruiloft van de vloer tijdens het festival zelf. Cool toch? Want zeg nou zelf, wie kan zeggen dat Fedde le Grand en Rudimental een optreden gaven tijdens hun trouwfeestje?

Naast die twee eerder genoemde artiesten, gaven onder andere Kriss Kross, Jayh, The Magician en melon een spetterend optreden. Ook Foodies konden hun hart ophalen met eten van Ron's Gastrobar, Roots Amsterdam, IJsmanschap en cocktails van The Fabulous Shaker Boys.

Al met al was het weer een geweldige editie, eentje die ons doet uitkijken naar die van volgend jaar. We kunnen dan ook niet wachten (helaas moet dat wel) om kaartjes te bestellen voor 2017! Zijn jullie er dan ook (weer) bij?

 

She said YES! #trouweninhetbos #martinenannemarie 👰🏽🎉 @officialbuddhatobuddha

Een foto die is geplaatst door A Day at the Park (@adatpfest) op

Deel dit artikel
Back to top