Fashion

HOT OR NOT?! Louis Vuitton komt met chokers voor mannen

Wie de Men's Fashion Month een beetje heeft gevolgd is het misschien opgevallen. Voor degene aan wie het helemaal voorbij is gegaan. Chokers voor mannen gaan het helemaal worden. Berg de jouwe dus goed op want voor je het weet gaat je boyfriend ermee aan de haal!

De choker viert dit seizoen opnieuw hoogtij dagen. Het populaire sierraad uit de jaren '90 heeft een spektaculaire comeback weten te maken en siert deze zomer menig celebrity nekje. Maar, ook de mannen nekken zijn niet veilig. Als we Louis Vuitton moeten geloven is de choker de nieuwe stropdas en lopen de mannen de volgende lente allemaal met een bijzonder exemplaar om hun blote nekje.

In Parijs, Londen, New York en Milaan is de Men's Fashion Month in volle gang. Designer showen hun Spring 2017 collectie's en één ding is zeker. De mannen choker is een terug kerend element op de buitenlandse catwalks. Louis Vuitton stuurde zijn mannelijke modellen met stoere halsbanden de catwalk op en wanneer dit Franse modehuis de mannenchoker laat zien, dan weet je dat er een musthave in de making is. Houd je eigen choker goed in de gaten want wie weet prijkt hij binnenkort rond het halsje van je lover!

Wat denken jullie hot or  not?

Beeld: Getty
Deel dit artikel
Back to top