Beauty

11 dingen die je wél en niet moet doen om sneller lang haar te krijgen

Het kost heel wat moeite en tijd om je haar lang te laten groeien: vanzelfsprekend kunnen we daarom alle tips gebruiken! Als je even gaat googelen kom je talloze tegen, maar welke zijn nou het beste om in een mum van tijd sprookjesachtig lange lokken te krijgen?
 
Het haar van Beyoncé en Blake Lively dromen veel van ons van, maar dit moet niet enkel bij dromen blijven. Lees daarom hieronder de 11 beste tips qua wat je wél en juist niet moet doen!

Dit moet je vermijden:
Stress
Iedereen heeft wel eens periodes van stress, maar voorkom dit zoveel mogelijk. Het is namelijk één van de grootste redenen dat jouw haar uitvalt. Ook zorgt het dat je haar minder snel groeit. Relativeren, even een break nemen en ontspannen zijn dus enorm belangrijk als je een stress-moment hebt en droomt van lang haar!

Elke dag shampoo gebruiken
We weten het: soms is je haar zo vet of wil je voorkomen dat dit aan het eind van de dag zo is, maar door je haar elke dag te wassen verdwijnen de natuurlijke oliën uit je lokken. Bouw geleidelijk het aantal keren dat jij je manen wast af waardoor je haar gezonder is én je zo min mogelijk voor schut loopt. Het doel is om twee of drie keer per week met shampoo aan de slag te gaan.

Lees alle tips nu hier bij Ze.nl!

Beeld: Elvive

Deel dit artikel
Back to top