Fashion

Kendall en Kylie lanceren een eigen handtassenlijn

Het geld blijft maar binnenstromen op de rekeningen van Kendall en Kylie. Niet alleen verdienen ze een hoop met de reality show, ook photoshoots, samenwerkingen met merken en eigen productlanceringen zorgen ervoor dat de dollars bijna letterlijk aan de bomen groeien voor het duo.

Nu brengen de twee onder hun eigen lijn genaamd Kendall + Kylie een tassencollectie op de markt. Er zijn verschillende formaten tassen verkrijgbaar die allemaal vrij geinspireerd lijken te zijn op bijvoorbeeld tassen uit de collecties van Givenchy en Alexander Wang. Zelfs een remake van Fendi's furry sleutelhanger is terug te vinden in de lijn.

"I love that we played with all different sizes, from mini to large. A good handbag is functional and easy to use, without compromising the design or overall look", aldus Kylie over de 18-delige collectie. "Each design definitely makes its own statement."

Fans van de twee halfzussen van de Kardashians zullen vast in hun nopjes zijn met de tassen die geprijsd zijn tussen 75 en 450 dollar. Vooralsnog zijn de tassen nu alleen nog te verkrijgen in de VS. Bekijk een aantal voorbeelden hieronder.

Deel dit artikel
Back to top