Beauty

8 tips die écht werken tegen een pluizende coupe

Veel dames hebben er last van: pluizig haar. Het is gewoon irritant, zeker als je alles al hebt geprobeerd om het onder controle te krijgen maar het écht niet lukt. Gelukkig zijn wij er om jou van de nodige tips te voorzien waarmee je pluizig haar daadwerkelijk voorkomt (en geneest).

1. Knip je haar

First things first: wanneer bracht je voor het laatst een bezoekje aan de kapper? Als je, wanneer jij je haar goed verzorgt (lees: ook regelmatig jezelf bij laat punten) geen pluizig haar hebt maar nu wel, dan wordt het tijd dat je naar de kapper gaat. Gespleten en dode haarpunten gaan namelijk snel pluizen en dat kan dus voorkomen worden. Met een stijltang aan de slag gaan helpt niet echt, dus breng een bezoekje aan de kapper!

2. Kies jouw shampoo zorgvuldig uit

Zeker als je een pluizige coupe hebt, is het erg belangrijk om even stil te staan welke shampoo je gebruikt. Als die in de badkamer eigenlijk niet voor jouw haar bedoeld is, wordt het tijd om een nieuwe te kopen. Ga altijd voor een shampoo die speciaal voor pluizig haar gemaakt is én die mild is. Hoe meer een shampoo je haar verzorgt, hoe beter je haar eruit gaat zien.

Lees de rest van de tips hier bij ons zusje Girlscene!

 

@mynamesdiana

Een foto die is geplaatst door Curly Hair Girls (@badcurlslinkup) op

Deel dit artikel
Back to top