Beauty

De Kardashian zusjes en talloze beauty connaisseurs zweren bij deze olie

De gezusters Kardashian hebben alles wat ze willen voorhanden om ervoor te zorgen dat ze er jeugdig uitzien. Van bijzondere huidbehandelingen (wie herinnert zich niet het gezicht van Kim onder het bloed) en voedingsdeskundigen die erop toezien dat alles wordt gegeten wat goed is voor hun huid.

Ondanks deze dure grappen, kunnen zowel Kourtney als Khloé en Kim niet zonder één bepaalde olie. Het goedje is gewoon verkrijgbaar bij de drogist en ook nog eens betaalbaar: we hebben het over Bio Oil. Khloé deelde van de week haar anti-aging routine op haar website en onthulde dat ze de olie elke avond voor haar gezicht gebruikt. Eerder zei ze al over Bio-Oil Multiuse Skincare Oil: "I lay this stuff on really thick at night, go to bed, and lets it work its magic." Kim schreef vorig jaar op haar website over het product: "It's cheap. I put it all over my body." Kourtney doet dit ook maar gebruikt het goedje tevens in plaats van oogcreme.

De olie zit vol met vitamine A en E, wat wonderen doet voor je teint, en de olie uit bloemen die erin zit (bijvoorbeeld kamilleolie en lavendelolie) zorgen voor hydratatie. Naast het laten verdwijnen van huidstriemen en littekens, is de olie ideaal voor huidverjonging volgens beauty experts.

Bio-Oil bij Bol.com

 

My aces. Can you have two aces?! Well lucky me, I do.

Een foto die is geplaatst door Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) op

Deel dit artikel
Back to top