Fashion

Dé redenen om nu je baan op te zeggen en ervandoor te gaan!

Je kent het misschien wel: je bent stikjaloers op die vriendin die constant op reis is, krijg een weeig gevoel in je buik als je voorbij Schiphol komt met de trein en je bent verslaafd aan de talloze reisaccounts die Instagram rijk is. Daarnaast kun je echt niet langer meer als een robot elke dag om 07:00 opstaan en krijg je spontaan uitslag van het geklets van je collega's. Hoe fijn zou het zijn als je de sleur kunt ontsnappen en er gewoon eens vandoor gaat?

Zie je dit helemaal zitten maar durf je het niet aan om die ontslagbrief de deur uit te doen? Wij presenteren jou dé redenen om te stoppen met dagdromen en in het vliegtuig te stappen naar de andere kant van de wereld.

1. Nu je dit leest ben je vast nog jong en heb je geen kwaaltjes. Je weet nooit hoe de toekomst eruitziet, maar er kan een moment aanbreken dat er iets gebeurt en je simpelweg niet meer op reis kunt. Wat is erger dan op dat moment spijt te hebben van alle dingen die je wilde doen maar nooit gedaan hebt?

2. Reizen duur? Hoeft niet! Als je gaat backpacken, met de 'leefstijl' die daarbij hoort, kun je voor maar 600 euro per maand eten, slapen en leuke dingen doen. Zeker Azië is daarvoor ideaal. Wij durven te wedden dat je maandelijks veel meer geld kwijt bent om in Nederland te kunnen overleven.

Lees de andere redenen nu hier op Vrouwen.nl!

 

Working on my best mowgli waiting for the Jungle Book movie to come out! 😜

Een foto die is geplaatst door Shay Mitchell (@shaym) op

Deel dit artikel
Back to top