Fashion

Heel wat redenen dat jij deze zomer nog een keer Parijs moet bezoeken

Wie is er nou niet dol op Parijs? Of je nou van heerlijk eten houdt, culturele dingen of shoppen: het is de perfecte trip voor een weekendje weg met je lover, je BFF of je moeder. Alles wat je verwacht van een grote stad, is terug te vinden in Parijs. Van de mooiste boetieks, de coolste high fashion merken, fotogenieke gebouwen, coole musea en de leukste plekken om te eten. Daarnaast ben je er ook nog binnen no time.
 
Heb je toch nog een paar redenen nodig om de Franse hoofdstad te bezoeken? Lees ze dan hieronder!

- Uitgekeken in de stad zelf? Net daarbuiten vind je Disneyland Parijs. Jong of oud: iedereen wordt blij van Minnie Mouse, Peter Pan en Goofy.
 
- We zeggen één naam: Ladurée. Naast dat ze overheerlijke macarons hebben in de shops, raden wij je ook aan om in de restaurants eens een taartje te eten. Onze favoriet is de Saint-Honoré Rose. ook een aanrader: Angelina!

- Wat ons betreft is een bezoekje aan Parijs niet compleet zonder een middag in Le Marais gelopen te hebben (dit is ook een hele fijne wijk om in een hotel te slapen). Fransen lopen zelf weg met deze buurt en dat is niet voor niets. De coolste merken hebben er boetieks, er zijn leuke marktjes en talloze terrassen waar je lekker een croissant kunt eten of aan een vin rouge kunt nippen. Ook op Zondag is Le Marais open.

Lees alle tips nu bij ons zusje Ze.nl!

Deel dit artikel
Back to top