Fashion

Calvin Klein pakt fall 2016 groots aan met talloze bekende campagnemodellen

Calvin Klein heeft een rijke historie aan spraakmakende campagnes met bijzondere modellen. Iedere campagne moet eigenlijk grootser worden dan de voorgaande en we kunnen wel zeggen dat dit voor fall 2016 zeker gelukt is.

Kendall Jenner en Justin Bieber speelden laatst nog de hoofdrollen in de beelden van Calvin Klein maar het Amerikaanse merk heeft haar gezichtenportfolio uitgebreid met flink wat namen voor komend najaar. Niemand minder dan onder andere model Bella Hadid, voormalig creative director van Vogue US Grace Coddington, zanger Frank Ocean, actrice Margot Robbie, model Anna Ewers, actrice/zangeres Zoe Kravitz en supermodel Kate Moss (die een comeback maakt bij Calvin Klein) verschijnen in de fall 2016 campagne van het merk. Een opvallend en uiteenlopend gezelschap. 

Fotograaf Tyrone Lebon schoot de beelden voor Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Calvin Klein Underwear en Calvin Klein Collection met als resultaat een selectie van meer dan tachtig foto's. Ook zijn er korte filmpjes gemaakt met de campagnemodellen (bekijk ze allemaal hier)

Bekijk onze favoriete foto's hieronder. 

Deel dit artikel
Back to top