Beauty

Deze beauty producten zijn een handige must voor jouw vakantie

Voor sommigen van ons is het al vakantie en andere moeten er nog heel even op wachten. Maar dat neemt niet weg dat het zomer is en dat je binnenkort vast een stedentrip of zonvakantie in de planning hebt staan. En inpakken voor een vakantie is vaak een hele opgave want wat moet je als beauty liefhebber toch allemaal meenemen? Is die parfum en heat protector echt wel zo'n goed idee?

Ja, het kan je uren kosten als je je niet voorbereid op het inpakken. Om je te helpen pakken voor lange zomer weekenden, hebben wij een selectie gemaakt van de beste beauty mini's. Nu is het enige wat jij hoeft te doen bepalen in welke make-up tas je ze gaat vervoeren.

Vaste parfum

Wat een uitkomst is dit, vaste parfum. Geen risico dat je dure, prachtige parfumflesjes kapot gaan en ook in het vliegtuig gaan ze goed mee. Daarbij houd je zo heel veel ruimte in je make-up tas over voor andere beauty producten. Winning! Oh, en leuke bijkomstigheid: het is vaak ook een stuk goedkoper.


Breath of God bij Lush voor €15,95

Droogshampoo

Droogshampoo is het beauty product waar wij vrouwen stiekem allemaal bij zweren want elke dag je haar wassen is geen goed idee, het is zelfs super slecht voor je haar. Toch wil je niet dat je kunt zien dat je vet haar hebt en daar komt droogshampoo in het verhaal. Een beetje spuiten op de vette plekken, met een handdoek erdoorheen en tada, je hebt een ultra frisse coupe.

Batiste dry shampoo cherry 50 ml bij bol.com voor €11,59

Lippenbalsem

Begrijp ons niet verkeerd, we houden van de zon, maar onze lippen kunnen er niet al te goed tegen. Ze drogen uit en hebben extra verzorging nodig. Tijd dus voor wat lippenbalsem, een absolute must-have voor je make-up tas in de zomer.

Nivea Sun - Labello - Bf25 - Blister bij bol.com voor €2,39

Toning mist

Je huid krijgt op zo'n zonnige dag veel te verduren. We weten allemaal hoe slecht de zon is voor onze huid, ook al is het nog zo heerlijk. Door je huid te voeden en hydrateren met de juiste producten, kan het toch weer optimaal herstellen en dat is precies wat wij willen.

John Masters Organics Rose & Aloe hydrating toning mist bij bol.com voor €44,00

Reinigingsdoekjes

Deze doekjes zijn zo handig dat we ze thuis ook gewoon gebruiken want hoe chill is het dat je geen watjes hoeft te kopen en ook nog eens geen reinigingsmelk? Hoera voor deze doekjes want ze nemen ook nog eens super weinig ruimte in.


Garnier Skin Naturals Essentials Verfrissende Reinigingsdoekjes - 25 stuks bij bol.com voor €4,09

Welk beauty product zit standaard in je make-up tas als je op reis gaat?

Deel dit artikel
Back to top