Fashion

Scoor nu een GirlsBag ter waarde van €80 voor maar €19,95!

Wil je jezelf eens écht verwennen maar heb je niet zoveel budget of ben je op zoek naar hét ideale en originele cadeautje voor een vriendin? Look no further... Je kunt nu een GirlsBag vol met hebberigmakende producten ter waarde van minimaal 80 euro scoren voor een schamele €19,95!

In de GirlsBag vind je onder andere een Herôme Trio W.I.C. Nail Polish setje (€18). De Herôme W.I.C.-lijn bestaat uit 79 trendy kleuren voor alle nageltypes. Naast dat de kleurtjes prachtig zijn, zijn de lakjes ook nog eens verzorgend want ze zijn verrijkt met Silica en Vitamine E.

Een andere favoriet van ons uit de GirlsBag is de RIMMEL London Volume Colourist Mascara (€15,95). Naast dat het va-va-voom gehalte van je wimpers erg hoog is na het gebruik van de mascara (hallo volume!), zorgt het lash-tint complex ervoor dat je wimpers voor een langere tijd donker blijven. Handig!

Met de Maybelline Babylips Balm & Blush (€5,99) kun je niet alleen je lippen voorzien voor een kleurtje, de multifunctionele balm is ook nog eens ideaal om je wangen een subtiel blosje te geven. We love!

This is the gift that keeps on giving... Niet alleen krijg je in de GirlsBag een Lebara SIM-kaart met 1GB + €15 beltegoed (€10,00) waarmee je iedereen kunt bellen en razendsnel kunt internetten, bij de eerste opwaardering krijg je nog eens 300MB en €5 beltegoed extra en bij de tweede opwaardering 524MB en €5 beltegoed.

In de GirlsBag vind je ook nog:
SmoovAll Huidcontact Spray (€6,99)
Vogue Parfum Deo Butterfly (€1,99)
BioFreeze+ Gel (sample)
Nãkd Bar Cashew Cookie (€0,75)
JustNuts The Alarm Clock Bar (€1,25)
Katja Apezuur (sample)
Tranquini Regular & Jade (€2,58)
Boho-Chic armbandje (€12,95)

Maar daar blijft het niet bij! In de coole GirlsBag canvas tas zitten ook nog eens een paar waardevouchers waarbij wij gaan watertanden:
Van plan om een nieuw horloge te scoren en ben je verliefd op de prachtige exemplaren van Guess? Je krijgt nu €25 korting op een Guess horloge vanaf €149 bij jouw Guess juwelier of op horloge.nl. Je begrijpt dat wij meteen gaan shoppen na het krijgen van de GirlsBag...
10% korting op het gehele assortiment van Koopjesdrogisterij.nl waarbij je ook nog kans maakt op een extra verwenpakket t.w.v. €75!
Een gratis 2,5 uur durende workshop t.w.v. €39,95 bij SuperLooks
Gratis één week sporten bij TrainMore (no strings attached!)

Tot slot zit er ook nog eens in 100 GirlsBags een waardebon van EA Games verstopt ter waarde van €60 aan EA Games bij Bol.com.

Zie jij de GirlsBag hélemaal zitten (wij begrijpen het hoor), wacht dan niet langer en pre-order HIER de tas met inhoud ter waarde van 80 euro nu voor maar €19,95. Natuurlijk wordt de tas gratis bij jou thuis bezorgd!

Deel dit artikel
Back to top