Fashion

BEWEZEN! Van wijn word je knapper

Plop die Goldish Pink maar alvast, want goed nieuws voor alle dames die wel van een glaze roze bubbels houden. Het is namelijk uit onderzoek gebleken: van wijn word je knapper!

Horen wij de kurk al ploppen? Niet, dan hebben we hier een hele goede reden gevonden waarom een wijnavondje niet zonder de mousserende wijn van Goldish Pink kan!

Je kent het gevoel vast wel, je hebt een glaasje wijn achter de kiezen en ineens voel je je een stuk zelfverzekerder. Ineens voel jij jezelf een ware stoot in je zwarte skinny, alsof je zojuist de transformatie van stoffige Sandy tot stoeipoes Sandy in Grease hebt doorgemaakt. Oke, dit is wellicht iets overdreven, maar het zelfverzekerde gevoel is wel degelijk een side effect van een glaasje pink bubbles.

Uit onderzoek van de Universiteit van Bristol blijkt dat je niet alleen denkt dat je knapper wordt van een wijntje, maar ook daadwerkelijker knapper bent! Hoezée, wijn is een wondermiddel en daar kan geen crèmepje tegenop!

De gouden formule van een avondje borrelen met vriendinnen en er ook nog eens knap van worden klinkt ons als muziek in de oren. Maar waar wij helemaal blij van worden is van de actie van Wijnvoordeel.nl. Wanneer je daar nu twee flessen Goldish Pink voor 10 euro (incl. Verzendkosten) bestelt krijg je daar een voucher bij. Op deze voucher staat een tegoed van 10 euro die je kunt gebruiken bij een volgende bestelling van deze roze zomerbubbels. We hebben even voor je gerekend en dat betekent dus dat je eerste bestelling gratis was! Gratis knap worden was nog nooit zo goedkoop en gezellig!

Voor het onderzoek aan de Universiteit van Bristol lieten de Britse onderzoekers enkele studenten alcohol drinken. Van iedere student werd een voor en na foto gemaakt. Dus, na elk glaasje wijn werden de proefkonijnen op de kiek gezet. Vervolgens werden de plaatjes aan weer een andere groep proefpersonen voorgelegd. En het resultaat? De groep proefpersonen vonden de studenten knapper en aantrekkelijker op de foto’s die gemaakt waren nadat zij een glas wijn op hadden. Na het drinken van een tweede glas wijn waren de studenten in de ogen van de proefpersonen nog knapper geworden. Maar, overdaad schaad, want na een derde glas wijn ging de aantrekkelijkheid achteruit.

Hoe dit komt? Alcohol verwijdt de bloedvaten waardoor er een gezonde en aantrekkelijke blos op de wangen verschijnt. Ook worden de pupillen groter en word je een stuk relaxter van wijn. Een ontspannen gezicht en houding maakt iemand direct veel knapper. Dus ploppen die fles! Santé!

Ook leuk: bestel nu hier via Wijnvoordeel.nl twee flessen Goldish Pink. Deel daarna even jouw knapste selfie, dus na twee glaasjes roze bubbels, op Facebook en wie weet win jij een Goldish Pink keukenschort en matching wijnkoeler! Wij pakten de selfiestick erbij en gingen jou voor. Succes pretty ladies!

Deel dit artikel
Back to top