Fashion

Dit at Kim Kardashian om 27 kilo af te vallen in korte tijd

Het is bijna ongelooflijk hoe strak Kim Kardashian eruitziet na in december vorig jaar bevallen te zijn van zoontje Saint. In no time viel de reality ster 27 kilo af en zegt dit te danken aan een Atkins dieet. Maar wat heeft Kimmie nou daadwerlijk gegeten de afgelopen tijd?

Bij vrijwel elk dieet moet je flink honger lijden om af te vallen maar het lijkt erop dat dit wel meeviel voor Kim. "Kim ontbeet met een omelet van ei, kaas en groenten en at tussendoor een snack van Griekse yoghurt met bessen en amandelen of humus met paprika. Een lunch bestond bijvoorbeeld uit een kalkoenburger met salade en zure uitjes. Als avondeten nam ze onder andere pasta van courgette met pittige kipworst", aldus de vice president van voeding en educatie van Atkins.

"Kim nuttigde dus altijd een ontbijt, lunch en diner met tussendoor snacks. Alle maaltijden bevatten proteine, veel kleurrijke groentes en gezonde vetten. Soms nam ze, afhankelijk van haar behoeftes per dag, een beetje bruine rijst of wat aardappel erbij."

 

TheWifeOfPablo

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Deel dit artikel
Back to top