Beauty

3 heerlijke nieuwe parfums die deze zomer gelanceerd worden

Vaak hebben vrouwen één favoriete geur waar ze altijd op terugvallen maar dit betekent niet dat er geen ruimte is voor variatie op het go to parfum en dat zelfs deze nooit veranderd. Zowel Dior als Yves Saint Laurent en Burberry komen deze zomer met nieuwe geuren die jouw favoriet wel eens van de troon zouden kunnen stoten of een welkome afwisseling zijn op jouw signature scent. 

Yves Saint Laurent trapt af met de heerlijke zoete geur Mon Paris. Met topnoten van aardbei, framboos, peer en bergamot, een hart van pioenroos, jasmijn en oranjebloesem en een basis van onder ander witte muskus en patchouli is het een geur die bij veel vrouwen in de smaak zal vallen. Het prachtige flesje zal zeker niet misstaan tussen jouw beautyproducten. Mon Paris van Yves Saint Laurent is vanaf nu te verkrijgen (bijvoorbeeld hier bij de Bijenkorf).

Later deze zomer verschijnt een variant op de klassieke Miss Dior geur van Christian Dior: Absolutely Blooming. De frisse twist bevat topnoten van rode bessen, een hart van roos en pioenroos en een basis van witte muskus. De flacon van het parfum is hetzelfde gebleven maar de inhoud is wat feller roze. Een absolute aanrader wat ons betreft! Te koop vanaf augustus 2016.

Moet jouw parfum een statement maken en mag My Burberry wat jouw betreft nog wel wat zwoeler zijn? Dan is My Burberry Black helemaal jouw cup of tea. De geur is geinspireerd op de klassieke zwarte trenchcoat van Burberry en heeft een topnoot van jasmijnbloesem, een hart van gesuikerde rozen en perziknectar en een basis van amber en patchouli. Verkrijgbaar vanaf september 2016.

 

Deel dit artikel
Back to top