Mama

CUTE! Zo'n goede foto van dochtertje Doutzen Kroes zagen we nooit

Twee jaar geleden werd het dochtertje van Sunnery James en Doutzen Kroes geboren maar het beroemde koppel wist de kleine Myllena Mae tot nu toe verrassend goed uit beeld te houden. Tot nu inderdaad, want Sunnery plaatste een kiekje van zijn kids op Instagram en het is mega cute!

Tot voor kort plaatsten Doutzen en hubby Sunnery voornamelijk onduidelijke foto's van hun jongste kroost. Zo zagen we regelmatig de weelderige coupe van dochtertje Myllena op Instagram verschijnen. Maar nu heeft Sunnery eindelijk de geheimzinnigheid verbroken en daar zijn wij mega blij om. Want het kleine meisje is mega cute! Kijk die bos met krullen, nog geen twee jaar oud en Doutzen's mini-me heeft nu al meer haar op haar hoofdje dan de meeste van ons. Life is unfair.

Myllena is nog niet eens uit de luiers, maar we kunnen nu al voorspellen dat we nog veel van het dametje gaan zien. Nog eventjes en ze zal in de voetsporen van haar beroemde mommy treden. Maar let ook even op Phyllon, lijkt hij niet als twee druppels water op papa Sunnery?

 

Blessed! ❤️ #fathersday (📸 by my lovely wife @doutzen)

Een foto die is geplaatst door Sunnery James (@sunneryjames) op

 

Happy Fathersday Dad!! ❤️

Een foto die is geplaatst door Sunnery James (@sunneryjames) op

Deel dit artikel
Back to top