Fashion

Cadeautips: Leuke cadeau's voor Vaderdag

Zondag staat Vaderdag alweer op de stoep. De dag om jouw lieftallige vader eens goed in het zonnetje te zetten. Want ook al is het nu niet het zonnige weer dat we in juni willen zien, jouw vader verdient het om eventjes goed verwend te worden.

Toch is het altijd een crime om te bedenken waarmee je je vader nu eens zal verwennen. Elk jaar moet je natuurlijk het jaar ervoor proberen te overtreffen en dat is soms best lastig. Als het op een Vaderdag cadeautje aankomt denken we vaak allemaal hetzelfde: het moet stijlvol zijn. Daarom kijken we graag voor jou naar iets wat je vader kan toevoegen aan zijn garderobe, want het komt natuurlijk van zijn altijd fashion-forwarded dochter. Kijk mee naar verschillende accessoires tot aan prachtige sokken, wij hebben het allemaal uitgezocht.


We gaan er wel vanuit dat het nog lekker weer wordt in ons koude kikkerlandje, daarom is een zonnebril natuurlijk altijd een goed idee. Scoor deze prachtige hier al voor de prijs van €11,27


Daddy, daddy cool. Daddy, daddy cool. Je mag je vader heus wel eens een steuntje in de rug geven door hem te helpen een hippe jas uit te zoeken. Wauw, we love this bomber! Shop het jasje hier voor maar €45,07.


Stropdassen zijn voor vaders altijd handig, en hoe leuker dan met deze toffe paisley print? Shop deze pracht stropdas hier voor een lekker prijsje. Hij kost namelijk maar €22,53.


Jup, we mogen sokken zeker niet vergeten in dit rijtje. Ga een keer niet voor simpele sokken, maar voor een paar met een kek printje. Shop dit paar hier.


Welke vader zou er nou niet blij worden van een nieuw paar schoenen? En dan heeft hij deze prachtige nog niet eens gezien. Wauw, een paar écht suede, deze horen zeker in zijn garderobe thuis. Daarbij zijn ze maar €98,95, dus een cadeau om te delen met je broers en zussen. Je kunt ze hier scoren.


Is jouw vader een echte zakenman? Dan zullen deze manchetknopen hem niet misstaan. Mooie ronde, zwarte knopen met een goud detail. Wordt dat pak toch nét dat beetje mooier. Kopen doe je hier.

Waar ga jij je vader mee verrassen?

Deel dit artikel
Back to top