Fashion

Trend 2016: Pins voor op je spijkerjas

Er is een nieuwe trend in modeland, en niet zomaar een trend. Pins zijn weer helemaal terug van weggeweest. Waar vroeger je vader zijn spijkerjack vol had hangen met pins van verschillende hippe bands, kun je nu niet meer om je eigen spijkerjack heen die schreeuwt om toffe pins.

Pins waren back in the day ook al een hip dingetje. En, we moeten zeggen, dat vinden we helemaal niet zo gek. Een pin is simpelweg een speldje dat je op je kleding bevestigt. Het leukste ervan is dat het speldje alles mag zijn wat je je maar kunt bedenken. Wil je bijvoorbeeld een stiletto pin? Done! Of ga je toch liever voor een kat? Also done! Omdat niet iedereen van ons een spijkerjasje bezit, is het ook een fijn idee dat een leren jasje met pins het net zo goed doet.

Nu is het natuurlijk zo dat er onwijs veel pins bestaan. Want ja, tegenwoordig kun je op het wereldwijde web opzoek gaan naar alles wat je hartje maar begeert. Maar, wij van Fashionscene, snappen natuurlijk dat het een stuk chiller is als de leukste gewoon al voor je op een rijtje worden gezet en dat is precies wat we hebben gedaan. Don't thank us now, thank us later.

CouCou Suzette
Oké, wij zijn echt enorme fan van CouCou Suzette. Het is niet alleen tof dat ze de vrouwelijke vormen gebruikt, ze doet dit ook nog op een hele coole manier. So embrace your female shapes, and let the world see it with pins. De pins kun je hier online kopen, en zijn er al vanaf €11,-. Geen zin om online te shoppen? Je kunt ze ook vinden bij T.I.T.S. in Amsterdam.

Jolly Awesome Donut pin bij Asos.com.

No Fucks Given pin bij Asos.com

Hard Rock Café
Was jij ook zo'n die-hard spaarder van al die fijne Hard Rock spulletjes? Ging je als je op vakantie was altijd naar het Café en moest je gewoon iets meenemen, al was het maar een souvenir? Goed nieuws, want nu de pins weer mogen, kan die van Hard Rock natuurlijk niet achterblijven. Je kunt ze hier online kopen, al vanaf €16,- maar je kunt natuurlijk ook gewoon langs het Hard Rock Café. Dat is misschien toch wel het allerleukst. Tip: Check bij je ouders op zolder of zij niet nog stiekem een verzameling hebben liggen. 

Jolly Awesome Cactus Pin bij Asos.com

Jolly Awesome Pug Pin bij Asos.com

Pintrill
Pintrill is eigenlijk pin-heaven. Bijna alles wat je je kunt bedenken wordt daar aangeboden, en dat is natuurlijk goed nieuws. Het enige nadeel aan Pintrill is dat je snel moet zijn, want de pins zijn vaak vliegensvlug uitverkocht. Maar, het fijne is: dan heb je ook wat. Shop de pins hier.

 

The C Project
Ja, goedkope en leuke pins, dat is wat we allemaal willen. En goed nieuws: The C Project heeft dat. Ze hebben tot nu toe alleen een Etsy shop. Maar we weten allemaal, Etsy is super betrouwbaar. 

En, waar ga jij je jasje mee op spicen?
 

Deel dit artikel
Back to top