Fashion

Kendall en Kylie lanceren bikini's met Topshop

Kylie en Kendall zijn zo ongeveer de meest besproken celebs ooit. Van Instagram tot Facebook, ze zijn bijna de meest gelikede beroemdheden van deze tijd. Nu staan ze weer in de schijnwerpers door hun nieuwe fotos in bikini en badpak lijn voor Topshop. Deze lijn komt morgen uit. Kylie gaf een sneak peak op haar instagram van de Kendall + Kylie swimwear for Topshop.

De zusjes Kardashian, Kim Khloe en Kourtney, doen al sinds een paar jaar alles samen. In hun zakelijke leven zijn ze samen en in hun vrije tijd zijn ze onafscheidelijk. Dit zit ongeveer hetzelfde bij de zusjes Jenner. Ze doen bijna alles samen en nu kunnen ze daar ook een bikini lijn bij Topshop aan toevoegen. Kylie draagt een bikini met oranje top en licht blauw broekje, goed om haar bruine lichaam naar voren te laten komen.

Op de foto van Kendall zien we het 20-jarige model tannend met haar ogen dicht poseren in een blauw badpak. Binnen een uur hadden de modellen al beide 1 miljoen likes. Wij zijn benieuwd wanneer deze nieuwe lijn in Nederland verkrijgbaar is. Wij willen deze zomer in dezelfde bikini lopen als de Jenners!

 

tomorrow. @topshop

Een foto die is geplaatst door King Kylie (@kyliejenner) op

 

new @kendallandkylie SWIM @ Top Shop tomorrow

Een foto die is geplaatst door Kendall Jenner (@kendalljenner) op

Deel dit artikel
Back to top