Travel

In dit restaurant in Londen kun je naakt dineren

Wij moeten toch altijd weer even slikken wanneer we voor het eerst na de winter in bikini het strand betreden. Want, spierwit en met melkflessen waar we naar van worden. Om nog maar te spreken van die vetjes hier en daar. Maar, in Londen gaan mensen nu zonde gene uit de kleren en wel om naakt te dineren in dit restaurant!
 
Dit weekend opent in Londen het restaurant The Bunyadi en wat er zo bijzonder aan is, is dat je naakt aan het hoofdgerecht zit! In dit restaurant kun je dus naakt dineren en het blijkt dat veel mensen daar wel oren naar hebben. Het restaurant is nog niet eens geopend, maar nu staan er al meer dan 45.000 mensen op de wachtlijst die wel bloot willen dineren.
Bij binnenkomt staan er kluisjes waar jij je kleding in kunt stoppen. Vervolgens krijg je van het restaurant een badjas die je kunt aantrekken. Eenmaal aan tafel en in de naakte zone moet jij je ook van deze robe ontdoen. Het brein achter het naakt restaurant The Bunyadi wil dat mensen de naakte vrijheid kunnen ervaren. Een avondje genieten zonder kleding, telefoons en electriciteit. Al het eten in het restaurant wordt dan ook heel primitief op een vuurtje gemaakt en je telefoon laat je in het kluisje.
 
Het personeel is overigens niet naakt. Dat zou namelijk voor nogal awkward situaties kunnen zorgen. Als bediening zit je met bepaalde lichaamsdelen natuurlijk precies op ooghoogte van de klant. Is naakt dineren ook iets voor jou? Hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken over je outfit.
Deel dit artikel
Back to top