Fashion

Yes Please! De handgemaakte juweeltjes van Buddha to Buddha

Je kent ze vast wel, de stoere schakels van Buddha to Buddha. Maar wist je ook dat ze met de hand gemaakt worden op Bali? Met de hand inderdaad, die magische tools die we bij onze geboorte hebben gekregen. 

Ambachtslieden met hun roots in de zilversmidwereld creëeren stukje bij beetje én helemaal met de hand de chunky bracelets en ringen van Buddha to Buddha. Het populairste juweeltje van dit ruige merk is de Edwin. Deze bracelet is een wijde zilveren armband met een speciale link. Nu zullen we niet te diep ingaan op het designproces, maar neem van ons aan dat dit zo zorgvuldig gedaan wordt dat geen enkele bracelet hetzelfde is. Zo is elk ontwerp, bracelet of ring, dus uniek!

Helemaal leuk, je kunt gerust je lover zo'n chunky bracelet cadeau doen. Is je boyfriend weer helemaal on trend en kan jouw outfit ook wel even een edgy touch gebruiken? Dan gris je voordat vriendlief is opgestaan snel zijn Edwin bracelet van het nachtkastje. Zo'n handgemaakte Buddha to Buddha accessoire staat namelijk iedereen.

Dit is populaire Edwin bracelet van Buddha to Buddha, die schakel voor schakel met de hand gemaakt wordt waardoor elk ontwerp anders is dan de vorige. Imperfectie leidt immers tot perfectie, toch?

Deel dit artikel
Back to top