Beauty

Beauty Hack! Zo krijgen fitgirls glanzend haar in de sportschool

Sommige beauty uitvindingen zijn zo voor de hand liggend, maar toch nooit eerder uitgevonden. Je hoeft niet diep na te denken om met de simpelste oplossingen te komen. Ga even rustig zitten voor deze beauty hack.

Droog, futloos en dof haar door de wintermaanden. We hebben er allemaal last van. Gure winterse winden, verwarming en dikke wollen mutsen zijn funest voor je coupe. Maar, de zomer komt er aan een we willen glanzende mooie lokken, dat worden dus een paar conditioner behandelingen. Maar door ons drukke leventje hebben we geen tijd om deze behandeling elke week te doen. Het is ook irritant om te gaan zitten met vettige haren, want voor je het weet leun je tegen je bank en zitten er vlekken op. Nu hebben wij hier een oplossing voor: de sportschool truc!

Stap 1: Doe je gym kleding aan.

Stap 2: Breng een masker in je haar en doe je haar in een rommelige knot of vlecht die je normaal ook bij het sporten in hebt.

Stap 3: Work it out girl!

Stap 4: Douche het masker uit je haar.

En voilá je haar ziet er weer stralend uit! Tijdbesparend, je haar heeft een uurtje in de conditioner gezeten en niemand die het doorhad. Wij zouden zeggen: try it out!

Deel dit artikel
Back to top