Fashion

HANDIG! Deze spijkerbroek stuurt een smsje wanneer je gulp open staat

"Je vogeltje vliegt eruit!" "Wat tocht het hier!" We horen het veel te vaak. De gulp van je spijkerbroek staat open en je wordt er helemaal awkward van. Maakt niet uit of je vriendin of je crush het ontdekt, als iemand dit zegt word je helemaal rood. Gelukkig is er nu een oplossing waardoor je nooit meer met je gulp open zult lopen.

Een broek die je vertelt dat je gulp open staat, dit is toch de beste uitvinding ooit?! Deze nieuwe broek heet de Noti-FLY. De reden waarom deze broek is uitgevonden is doordat veel mensen het veel te genant vinden als vrienden publiekelijk zeggen dat hun gulp open staat.

Hoe werkt de spijkerbroek dan? Een spijkerbroek is ingebed met technolgieën die worden geactiveerd als je de broek dichtknoopt. Wanneer je de rits open laat als je knoop wel al dicht is dan zal er een berichtje gestuurd worden naar je telefoon dat je gulp nog open staat. Het is een simpele, maar geniale uitvinding. De broek ziet eruit als een normale alledaagse broek, omdat de technologie verborgen zit in de broek.

Hoe handig is dit?!

Deel dit artikel
Back to top