Fashion

Justin Bieber's dreads zijn bewaard voor een goed doel

Het is nog niet zo lang geleden dat Justin Bieber rondliep met dreadlocks. Nu heeft hij weer een nieuwe haarstijl, maar de dreadlocks zijn nog lang niet weg. Zijn haarstylist heeft in een interview gezegd dat zij de dreads nog hebben en misschien gaan verkopen voor een goed doel.
 
Een aantal maanden geleden was er veel ophef over de dreadlocks van Bieber. Terwijl er bij veel andere celebs commentaar werd gegeven over dat hun dreadlocks vies zouden zijn, heeft de media Biebers dreadlocks als “trendy” en “anders” beschreven.
 
Veel Beliebers waren het echter niet met de mening van de media eens, zij stuurden berichten naar Bieber dat dit zijn minst mooie kapsel is. Ondanks dat er veel ophef over was heeft Bieber zijn dreads toch een tijd gehouden en wordt er binnenkort iemand anders blij gemaakt met de lokken. Wij zijn benieuwd aan welk hoofdje de dreads binnenkort pronken. Heel apart.
 
 
 
Nu heeft Bieber weer een totaal ander kapsel, maar hij heeft nog geen echt afscheid genomen van zijn dreads. Laten we hopen dat hij deze inderdaad verkoopt en het geld aan een goed doel doneert. Op deze manier zal er dan toch iets echt positiefs uit komen.
 
 
Deel dit artikel
Back to top