Fashion

WTF! Deze kat verdient 3 miljoen euro per jaar

Ondanks dat ze 2 dienstmeisjes heeft is Choupette, de kat van Karl Lagerfeld, geen lui beestje. Ze stond afgelopen jaar model voor Opel en Shu Uemura. Wij zijn jaloers, want ze lijdt een beter leven dan menig mens. Ja, dames en heren, we hebben het over een kat!

Wel over een heel schattige kat, ze post elke dag wel een paar kiekjes van zichzelf en dan smelten wij langzaam. Choupette kwam ooit logeren bij Karl Lagerfeld en is daarna nooit meer weggegaan. Karl zegt over Choupette dat ze een sophisticated kat is. Naast haar modellenklusjes van miljoenen voor een automerk en makeuplijn mag ze absoluut geen reclame maken voor food. Daar is het katje toch echt te cool voor volgens mister Chanel...

De verwende kat heeft twee eigen dienstmeisjes die zorgen voor een mooie vacht, lekker eten en vermaak. En als de meisjes geen tijd hebben? Dan heeft Choupette altijd nog haar eigen iPad, geweldig toch? Haar dieet bestaat uit bronwater, paté en croquettes. Reken maar dat Choupette niet op de grond eet. De kat eet gezellig mee met Karl aan tafel.

Net zoals elk ander fashionicoon haat ze competitie. Kinderen en andere dieren moeten ver uit haar buurt blijven. Choupette is enorm fotogeniek, dat blijkt maar weer als we haar Instagram bekijken. We hebben wel een vraagje, waar gaan die miljoenen heen die deze famous cat verdient?

Bekijk een aantal super schattige Instagram kiekjes van Choupette hieronder.

 

Nothing like a little Daddy @karllagerfeld and me time. ❤️ #FamilyBonding

Een foto die is geplaatst door Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) op

Deel dit artikel
Back to top