Winnen

WIN: 3x2 kaarten voor het Springkussen Festival in Amsterdam of Eindhoven

Hét Springkussen Festival voor volwassenen is terug... en dit jaar is het BIGGER, BETTER, BOUNCIER! En nog beter, want jij kan nu kaartjes winnen voor dit fantastische festival op 2 & 3 juli in Amsterdam of op 3 september in Eindhoven. Waar wacht je nog op? Meedoen dus!

Als je niet onder een steen leeft kan het je niet ontgaan zijn, het Springkussen Festival komt terug! Vorig jaar was het een mega succes en daarom pakken de organisatoren van dit springfestijn het dit jaar nog ff een tikkeltje groter aan.

Er zijn maar liefst vier (!) areas met muziek, je kunt bouncen op het grootste springkussen ter wereld, met je vrienden battlen in de whipe-out area, keihard karaoke zingen in de karaoke-opblaas-zeug, je Spice Girls-moves uit het stof halen in de 90's NOW circus tent en van god los gaan in de opblaas kerk!

Klinkt dit nog niet als een daar-moet-je-bij-zijn-festival? Wacht maar tot je het te gekke lijstje aan dj's leest! Al dat bouncen kan namelijk op de groovy deuntjes van The Flexican, Partysquad, Dirtcaps en nog heel veel andere plaatjesdraaiers.

WIN
Wil jij kaartjes winnen voor het Springkussen Festival? Dat kan! Laat ons op Facebook weten dat je wil komen en tag ook meteen even de persoon met wie jij wil bouncen op het Springkussen Festival. Laat in het berichtje even weten of je wil springen op het Springkussen Festival Amsterdam op 2 & 3 juli of op Springkussen Festival Eindhoven op 3 september. Succes ladies!

Meer weten over het nu al legendarische Springkussen Festival? Klik dan hier!

Deel dit artikel
Back to top