Winnen

WIN: VIP Entrée voor de Goosecraft Sample Sale en €150 shoptegoed!

Sample Sale lovers opgelet! Zaterdag 28 mei staat er een Goosecraft Sample Sale op het programma en jij kan daar als VIP bij zijn. Plus, je kunt €150 shoptegoed winnen!

Wie, wat, waar?
Op zaterdag 28 mei vindt er tussen 14.00 en 19.00 uur de sample sale van Goosecraft plaatst en daar wil je bij zijn! Tijdens deze sample sale worden namelijk sampels en verschillende prachtige leren jasje van eerdere collecties van Goosecraft verkocht. Maar ook jurkjes, rokjes en andere items uit de collectie zullen voor een prikkie te scoren zijn.

Neem ook gerust je hubby of boyfriend mee, want ook voor manlief is er genoeg moois te vinden. 

WINNEN?
Wil jij als VIP bij deze sample sale van Goosecraft aanwezig zijn en voor alle andere shoppen vanaf 13.00 - 14.00 uur?! EN ook nog een shoptegoed winnen van €150? Dat kan! Laat je e-mailadres achter in een berichtje en wie weet shop jij dat te gekke Goosecraft item als VIP met je gewonnen shoptegoed!

Niet gewonnen, niet getreurd. Want ook jij kan bij de sample sale aanwezig zijn. Meld je hier aan voor een persoonlijk e-ticket. Wil je meer weten klik dan hier.

Nog even wat praktische info
Wanneer
Zaterdag 28 mei a.s., tijd: 14.00 - 19.00uur

Waar
Zuiveringshal West op het WESTERGAS TERREIN, Pazzanistraat 37, 1014 DB Amsterdam
 
Belangrijke informatie
Zonder ticket geen toegang. 
We accepteren alleen cash. 
We accepteren geen retouren of ruilingen. 
Er wordt geen garantie verstrekt op de verkochte artikelen. Andere aanbiedingen en acties zijn niet geldig tijdens de sample sale. Doe geen leren jas aan naar de sample sale. Deze mogen niet naar binnen, evenals grote tassen en buggies. 
 
 
Deel dit artikel
Back to top