Fashion

Zo ziet trouwen in Disneyland eruit

Romantischer en magischer dan trouwen in Disney World ga je het niet krijgen. Je moet dan ook behoorlijk zoetsappig zijn aangelegd wil je "I Do" tegen elkaar zeggen in het bijzijn van sprookjes, prinsen en kastelen. Een bruiloft in Disneyland is niet zo maar een feestje en met de opening van een nieuwe trouwlocatie in Disney World Florida komen al jouw kinderdromen uit.

Het Magic Kingdom Park is de nieuwste locatie waar jij vanaf nu met jouw droomprins in het huwelijksbootje kunt stappen. (Vrij letterlijk waarschijnlijk als je na het ja-woord een rondje door It's a Small World vaart.) Hoe ziet een trouwdag in Disney Land er uit? Je rijdt rond in de prachtige koets van Assepoester maakt je entree door een prachtige tuin vol bloemen en belooft elkaar trouw precies voor het grote kasteel. Hoe fairytale wil je het hebben? 

Het park blijft tijdens de ceremonie gewoon open. Jij, je prins op het witte paard, je familie en al je vrienden kunnen dus genieten van alle attracties. Plus, zelf ben je als bruidje waarschijnlijk ook een attractie en een doorn(enroosje) in het oog van alle jaloerse vrouwen.

Bekijk een aantal foto's van een Disneyland wedding hieronder.

 

Today was a fairy tale. #Disney #wedding #castle #waltdisneyworld

Een foto die door disneyweddings is geplaatst op

 

Meet our newest wedding location, East Plaza Garden in Disney's Magic Kingdom! #castle #Disney #wedding #waltdisneyworld

Een video die is geplaatst door @disneyweddings op

 

Happy #NationalPolkaDotDay! #polkadots #minniemouse #Disneyland #bride

Een foto die door disneyweddings is geplaatst op

 

Love...and fairy tales. #Cinderella #castle #bride #sunrise #disney

Een foto die door disneyweddings is geplaatst op

Deel dit artikel
Back to top