Fashion

Luister nu naar de Top 500 van de 10s op Qmusic

Daarom doet Qmusic nu waar we al tijden op zitten te wachten. Qmusic zet de beste muziek sinds 2010 op een rijtje in de Top 500 van de 10’s! De lijst van DIT decenium dus!

Denk aan Ed Sheeran, Bruno Mars, One Direction en Ellie Goulding. Maar wat dacht je van Ariana Grande, Jess Glynn en Kygo? Deze lijst is een aaneenschakeling van herkenning en reken maar dat er bij deze nummers de leukste herinneringen naar boven komen. Want weet je nog die ene keer dat jij en je vriendinnen op dat legendarische feest waren en dit ene liedje opeens gespeeld werd door de DJ? Nou, precies!

Zet je radio op Qmusic en hoor deze week tijdens de Top500 van de 10’s de beste nummers van de afgelopen jaren. Dit is natuurlijk niet alles. Schakel iedere ochtend tussen 06.00 en 09.00 uur in voor de show bij Mattie & Wietze voor live optredens. Elke dag zijn er artiesten die een nummer uit de 10’s coveren. Onder andere O’g3ne, van Velsen, Julia Zahra en Maan wagen zich aan een klassieker uit de 10’s.

Benieuwd wat er allemaal in de Top500 van de 10’s van Qmusic staat? Klik hier om nu meteen naar de #Qtop500 van de 10’s te luisteren! En volg al het nieuws rondom de Top500 van de 10’s via Instagram en Facebook.

Deel dit artikel
Back to top