Fashion

Sarah Jessica Parker shopt het liefst bij Blokker

Je zou het misschien niet direct verwachten van Sex and the City actrice Sarah Jessica Parker, maar niet de schoenenwinkel van Manolo Blahnik is haar favoriete store. Nee, SJP shopt het liefst bij Blokker! 

Vandaag bestaat Blokker 120 jaar en voor deze feestelijke gelegenheid schakelde de Nederlandse winkel Carrie Bradshaw in voor de campagne. In de eerste commercial, die nu al te zien is, vertelt Sarah Jessica Parker haar vrienden enthousiast over haar favoriete winkel die ze tijdens een tripje naar Amsterdam ontdekte. Blokker dus. Je ziet haar in de weer met een dweil, kaasschaaf en ze flipt zelfs even een poffertje om tijdens haar gezellige huisfeestje.

Sarah Jessica Parker zegt erg gevleid te zijn voor haar rol in de commercial. Hoewel ze erg onhandig overkomt in het spotje schijnt ze in het echt een ware keukenprinses te zijn. Blokker laat weten bezig te zijn met een vernieuwingsslag en zal dit jaar en het volgende jaar op verschillende locaties in Nederland de winkel compleet restylen. Met Sarah Jessica Parker in de campagne wil Blokker de Nederlanders op een nieuwe manier naar de winkel laten kijken.

Bekijk de eerste commercial van Blokker en Sarah Jessica Parker hieronder.

Deel dit artikel
Back to top