Fashion

De pittige pakketjes van Green Gypsy

Is theeleuten ook helemaal jouw cup of tea? Join the club wat ook wij zijn gek op dit warme drankje! Als tea lovers onder elkaar willen we dan ook graag deze leuke tip met je delen. Green Gypsy is puur, pittig en een tikkeltje eigenwijs. Precies waar we van houden én dan hebben ze ook nog eens hele leuke kruidenpakketjes en verassende theemixen. 

Green Gypsy zegt; you must hang the slingers yourself. Maar de groene hippies zijn de moeilijkste niet en helpen jouw daar graag een handje bij. Met een webshop vol leuke cadeautjes, een blog met sterke verhalen en pure recepten met een grappige twist. Laten we bij het begin beginnen en dit heerlijk geurende bakpakket dat we hier op de redactie ontvingen eens even goed onder de loep te nemen. In het doosje zit:

Happy Lemon Twist
De naam zegt het al, deze heerlijke thee maakt je helemaal happy! Een mengsel van onder andere appel, munt, rooibos en een vleugje citroen brengt je in de zevende theehemel. Maar hij is ook koud heel lekker. Schenk de warme thee in een glas met ijsblokjes en je hebt je eigen ijsthee!

Pumpkin Spice
Deze pompoenkruiden zijn een fijne toevoeging aan taart, cake en koekjes. De kruidige kaneelsmaak is een hype in Amerika die wij maar al te graag omarmen! Je cake zal nooit meer hetzelfde zijn…  

Chai Tea Mix
Je denkt misschien dat dit alleen voor thee is, niets is minder waar. Deze Indische kruidenmix maakt inderdaad een heerlijk zacht drankje, maar deze kruiden zijn ook een prima ingrediënt voor je koekjes, cake, taart en pannenkoekenbeslag. 

Speculaas kruiden
Nee, dit is niet alleen lekker in december. Het hele jaar door kun je het door je bananenbrood doen of door je havermout. En natuurlijk, net zoals de andere kruiden, door je koekjes, taart en cake!  

Gingerbread mix 
In het buitenland is deze mix al mateloos populair, maar in Nederland blijven we een beetje achter. Maar waarom zouden we? Deze mix staat bekend om de geweldige koekjes die je er mee maakt, maar kleur niet binnen de lijntjes! Gooi het door je hippe overnight oats, je granola en je bananenbrood!

Enthousiast? Er zijn vijf verschillende pakketten verkrijgbaar en alle vijf de bozen hebben een eigen samenstelling. Natuurlijk kun je ook je eigen pakket samenstellen. Leuk voor je moeder, zus, tante of gewoon voor jezelf natuurlijk. Maar het goede nieuws blijft komen want in de aankomende Healthbox zit ook zo’n heerlijk product van Green Gypsy! Hoe cool is dat én je kunt de Healthbox direct hier bestellen.

Meer van Green Gypsy zien? Klik dan hier.

Deel dit artikel
Back to top