Fashion

De leukste vrijmarkten op Koningsdag vind je hier!

We kunnen wel huilen van geluk als we iets leuks op de kop tikken voor een klein prijsje en wat is nou een betere dag om dit te doen dat met Koningsdag? En dat is al bijna! Wij geven je de beste vrijmarkten van Nederland. Zo kan jij op zoek naar de leukste items voor een prikkie. 

Natuurlijk weet je zeker dat je goed zit in Amsterdam. Amsterdam is namelijk één grote vrijmarkt (de plaatsjes worden nu al bezet gehouden). Je kan overal gaan staan en dat betekent dat je ook overal dingetjes kan kopen. Specifieke plekjes in Amsterdam waar je heen móet zijn de NDSM-werf en in de buurt van Zuid- Amsterdam. Op de NDSM-werf vind je een vintage kledingmarkt en in Zuid zijn de spullen nou eenmaal van betere kwaliteit. Misschien verkoopt iemand z'n Chanelletje wel!

 

Utrecht is ook een leuk om door te spitten. Deze stad staat natuurlijk bekend om zijn knusheid en ook hier is er overal in de stad plaats voor vrijmarkten. Het leuke is dat je in Utrecht de hele nacht los gaan op de vrijmarkt, want het begint om 6 uur 's avonds en het eindigt pas de dag erna om 6 uur 's avonds!

In Den Haag vindt je meer dan 18 vrijmarken, ook in Arnhem in Nijmegen zijn er grote markten waar je de hele dag kan rondstruinen. In Nijmegen is er zelfs een groot park waar je terecht kan, namelijk het Goffertpark.

Assen en Leeuwarden worden steeds leuker en nog mooier is, je kan op die dag gratis reizen met de bus in heel Friesland. Dus dan kan je ze allebei gaan bekijken!

Waar ga jij heen met Koningsdag?

Deel dit artikel
Back to top