Fashion

Emilia Clarke rockt de cover van Vogue Australia

We hebben er een jaar op moeten wachten, maar met nog minder dan een week te gaan staan de echte Game Of Thrones lover al in de startblokken voor het nieuwe seizoen. Emilia Clarke die we allemaal kennen als Mother of Dragons, kruipt binnenkort weer in de huid van Daenerys Targaryen. Maar niet voordat Vogue Australia haar tot absolute bombshell op de cover plaatste van de modebijbel.
 
Emilia Clark werd voor de mei editie van Vogue Australia gehuld in de meest sexy designer outfitjes. Van een elegante en uitdagende Valentino tot een provocerende bustier. Emilia, die bekend staat om haar droge humor plaatste trots de cover op haar Instagram account met daaronder de volgende tekst "HOT DAMN @vogueaustralia you did it riiiiight....! It's a happy day when they make you look at least 55,000 times better than you do in real life and happen to put THAT image on the front of a magazine"
 
Voor iemand die eerder werd verkozen tot meest sexy vrouw ter wereld blijft Emilia behoorlijk bescheiden. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de Mother Of Dragons weer op het scherm verschijnt!
 
 
 
Deel dit artikel
Back to top