Fashion

Dit model liet 6(!) ribben verwijderen

We hebben allemaal dromen. Voor sommige is dat om de bestie van Taylor Swift te zijn terwijl andere dromen van een unicorn in de achtertuin. Het Zweedse model Pixee Fox wilde een taille van 40 cm hebben en dit is wat ze deed om haar dromen werkelijkheid te laten worden.
 
Pixee Fox ging verder, heel veel verder. Dit model stapte naar haar favoriete plastische chirurg en verzocht de beste man om operatief zes(!) van haar ribben te laten verwijderen. Even een klein reken-/anatomie lesje. Als het lichaam aan beide kanten twaalf ribben heeft, dan heeft Pixee een vierde daarvan laten weghalen. Oeh, pijnlijk! En, dan hebben we het niet alleen over de fysieke pijn. Het Zweedse model betaalde 120.000 dollar voor haar droomtaille van 40cm.   
 
 
Pixee moet inmiddels een goede band met haar plastisch chirurg hebben opgebouwd, want ze bracht hem onlangs ook een bezoekje voor een wimpertransplantatie, diverse botox behandelingen en is ze nu samen met haar plastisch chirurg bezig met een #secretproject. Daarnaast liet ze haar gezicht voorzien van 3D wenkbrauwen en permanente oogmake-up en lipliner. Haar borsten lijken ons ons ook niet direct een cadeautje van moeder natuur overigens. 
 
 
Ander bizar feitje; het Zweedse model draagt, sinds het verwijderen van een vierde van haar bovenlichaam, een superstrak korset. Aan US Weekly vertelde ze het alleen af te doen tijdens het sporten en douchen uit te trekken. Tsja, je hebt een droom of je hebt het niet. Ze zeggen niets voor niets "wie mooi wil zijn moet pijn lijden".
 
Deel dit artikel
Back to top