Interior

De nieuwe Molton Brown mists moet je ruiken

Opeens waanden wij ons in een oase. Visioenen van exotische oorden, paradijselijke eilanden, wapperende palmbladen en de blauwste oceanen vormden op ons netvlies. Uit een fatamorgana rees een goddelijke gozer, met een rijkelijk geolied en bruin gebronsd lichaam, en jawel. Knepen wij met onze ogen, had hij ook cocktails in zijn handen. Waar kwam dit droombeeld vandaan? Wat bleek…Een collega had zojuist de juist de Home & Linen mist van Molton Brown uit de verpakking gehaald. Hier moeten wij meer van weten!

Alleen de namen van de mist en geurstokjes van Molton Brown klinken al als een exotische reis naar dromenland. Wat dacht je van Gingerlily, Ylang-Ylang of Pink Pepperpod? Precies! Allemaal heerlijke exotische blends die je bed en huis doen geuren naar een paradijselijk eiland. Nadat de lieftallige redactie even het neusje boven de Gingerlily spray van Molton Brown hing was een tropisch eiland, wapperende palmbomen en een zoete bries van exotische bloemen meteen top of mind.

Aan fantasie dus geen gebrek, dat blijkt. Maar de luxe Home & Linen mists én geurstokjes nemen je wel echt direct mee naar een andere wereld. Dit doordat de mist bommetje vol geurige ingrediënten als lelie, sandelhout, ylang-ylang en kardemom zitten. Van diep ontspannende florientals tot prikkelende en gruitige geuren. De geurexperts van Molton Brown zorgen voor de finishing touch in elke ruimte van het huis. Kun je vanuit je alle eigenste woonkamer of slaapvertrek toch nog even een vakantietje pakken.

Ook een goeie tip van Molton Brown zelf. Spray je reiskoffer in met bijvoorbeeld de geur Orange & Bergamot, komen al je kleren fris als een hoentje aan op de plaats van bestemming.

Wil je weten welke geur het beste bij jou past? Klik hier om de site te bekijken. Lekker browsen, bestellen en wegdromen vanuit huis.

Deel dit artikel
Back to top