Fashion

Yes! Beauty wijsheid van Paula's Choice is eindelijk in Nederland

Hoewel Paula’s Choice al jaren een begrip is in Amerika en zelfs al in de rest van Europa is het in Nederland nog niet echt bekend. Ware beauty-liefhebbers zweren al jaren bij het advies en de producten van Paula Begoun. Nu kunnen wij allemaal kennismaken met dit geweldige platform.

Founder Paula Begoun heeft één doel en dat is iedereen helpen bij het vinden van de juiste producten. Of je nu de producten van Paula’s Choice gebruikt of die van andere merken. Voor een professioneel advies kun je hier altijd terecht. 

Beauty Walhalla
We raden jullie aan de website van Paula’s Choice te bezoeken en lekker de tijd te nemen om deze af te struinen. Voor al jouw beauty vragen kun je direct terecht bij specialisten die jouw via de chat adviseren. Ook kun je via Beautypedia reviews lezen van alle verschillende beautyproducten. 

Wij hebben onze drie favoriete Paula’s Choice producten hieronder op een rijtje gezet. Is dit niets voor jou? No worries, er is voor ieder huidtype iets te vinden in de webstore van Paula’s Choice. We wensen jullie alvast heel veel beauty wisdom!!! 

1# Skin Perfecting 8% AHA Gel
Deze geavanceerde luchtige gel met AHA exfoliëert de droge huidlagen. Het geeft je een mooie, gladde huid en een gezonde uitstraling. De gel bevat kalmerende, anti-irriterende werkstoffen en 8% glycolzuur AHA). 

Adviesverkoopprijs: € 31,90

2# Clear Regular Strength 2% BHA
Deze vloeistof reinigt tot diep in de poriën waardoor puistjes, mee-eters, roodheid en irritatie aanzienlijk verminderen. De lichte vloeistof is dun als water en dus makkelijk aan te brengen. Langdurig gebruik heeft als resultaat een opvallend zuivere, gladde en meer egale huid.

Adviesverkoopprijs: €29,90

3# Calm 1% BHA Lotion Exfoliant
De lichtgewicht 1% BHA exfoliant met lotiontextuur kalmeert de rode huid, reinigt poriën van binnen en vermindert ontstekingen die een rode, overgevoelige huid veroorzaken. Deze exfoliant maakt een ruwe en onzuivere huid gladder.

Adviesverkoopprijs: € 29,90

*Let er bij het gebruik van exfolianten op dat de huid overdag goed tegen de zon wordt beschermd. Bouw het gebruik daarnaast in enkele weken voorzichtig op tot 1 à 2 keer per dag.

Deel dit artikel
Back to top