Fashion

5 films die jij als fashionlover moet zien

We zijn natuurlijk heel druk met kleding, en als we er niet zelf mee bezig zijn, vinden we het heerlijk om te kijken hoe iemand anders het doet. Lekker met wat popcorn op links en warme chocomel op rechts kom jij de avond wel door.
 
The Devil wears Prada
We beginnen natuurlijk met de all time favorite. In deze film is Andrea op zoek naar een baan, en bij gebrek aan betere opties solliciteert ze bij Runway, hét modetijdschrift van New York. Ze gaat werken voor Miranda Priestly, in een woord: HEKS!
 

via GIPHY

The September issue 
Een kijkje achter de schermen bij ons lievelingstijdschrift Vogue. Anna Wintour, de hoofdredactrice van Vogue, maakt het grootste issue van het jaar. Jij kan alles zien, van de eerste fotoshoots tot aan de eindredactie.
 

via GIPHY

Coco Before Chanel
Coco voordat ze beroemd werd als fashiondesigner, een klein meisje met een grote droom. haar leven met ups en downs. In deze film zie je precies hoe ze een van de meest invloedrijke vrouw van de wereld wordt.
 

via GIPHY

Yves Saint Laurent

Over hoe de legendarische Yves Saint Laurent hoofdontwerper wordt bij Dior, en daarna een emotionele afgrond raakt. En eyecandy Gaspard Ulliel speelt Yves, zeker een aanrader...

via GIPHY

Dior and I

In deze docu zie je Raf Simons aan het werk, alle dames in het atelier en natuurlijk de prachtige creaties! maar ook alle ellende die er kan gebeuren, de dag voor de show.

via GIPHY

Deel dit artikel
Back to top