Fashion

Dit is de Healthbox van deze maand!

Speciaal voor Koningsdag is er een Healthbox samengesteld die je royaal laat genieten van de beste producten. Deze maand zit er zelfs een winactie bij! Wil jij kans maken op een half jaar gratis Healthbox? Lees dan verder!
 
Het thema van deze maand is Royal Treatment, speciaal voor Koningsdag. In samenwerking met Claartje van Foodness.nl heeft het team van de Healthbox ervoor gezorgd dat je deze fijne producten weer kunt gebruiken.
 
 
Veríval - ontbijtgranen €2,-
 
 
 
Een goede dag start met een goede morgen, dat is het motto van Veríval. Vandaar deze heerlijke ontbijtgranen. Deze biologisch geteelde muesli is een gezonde en lekkere start van jouw ochtend. De crunchy is heerlijk in combinatie met vers fruit, yoghurt of kwark. De porridge komt het best tot zijn recht in een kom met kokend water of warme melk.
 
Alpro - Kokosnootdrink €2,26
 
 
Deze 100% plantaardige kokosnootdrink is een goede start van de morgen en een heerlijk tussendoortje. Het bevat geen toegevoegde suikers, het is lichtverteerbaar, een bron van vitamine B12 en het is vrij van kleurstoffen en bewaarmiddelen. Dit maakt de kokosnootdrink een verantwoord en heerlijk product.
 
Orthica - multi energie €15,50
 
 
Om optimaal in de behoefte van je lichaam te voorzien, zijn er uitgebalanceerde multivitaminen- en mineralensupplementen verkrijgbaar. Er zijn multi’s voor kinderen, tieners, volwassenen, vrouwen, zwangeren, senioren, vegetariërs en mensen met slikproblemen. Deze multi’s zijn volledig afgestemd op de behoefte van elke leeftijdsgroep. Dagelijks gebruik van een multi zorgt ervoor dat het lichaam de belangrijkste voedingsstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft. Voor extra energie, versterking van de weerstand en het behoud van een goede gezondheid.
 
The Konjac Sponge Company - Facial Puff Sponge €12,99
 
 
De Konjac Sponge is een spons rijk aan talloze mineralenextracten. Hiermee is deze spons ideaal voor een natuurlijke en effectieve reiniging van de huid. De Konjac Sponge is een perfecte spons voor mensen met een gevoelige huid. De Franse roze klei laat zelfs de meest gevoelige huid weer stralen.
 
Squalan - Pure Travel €15,-
 
 
Squalan Pure bestaat voor 100% uit plantaardige olie, gewonnen uit suikerriet. De olie is identiek aan een stof die van nature in de huid voorkomt. Naarmate we ouder worden neemt de hoeveelheid van deze stof af en begint het verouderingsproces van de huid. Squalan Pure herstelt de huid door terug te geven wat er van nature al in zit, zo is het goed voor de huid en gaat het ouderdomsvlekjes en rimpels tegen. Maar liefst 93% van de vrouwen geeft aan dat hun huid gelijk gehydrateerd aanvoelt! Gebruik het in de ochtend en avond op een schoon gezicht, hals en decolleté.
 
Cattier - Remineraliserende tandpasta met klei €6,09
 
 
Deze remineraliserende tandpasta met klei en biologische etherische muntolie verfrist de adem en helpt gebit en tandvlees gezond te houden. De natuurlijke zeer effectieve ingrediënten zijn geselecteerd om de tanden te beschermen en effectief schoon te houden. Voor het beste resultaat poets je na elke maaltijd rustig drie minuten je tanden, vervolgens breng je een kleine hoeveelheid tandpasta aan op je vingertop en masseer je zacht het tandvlees.
 
Body & Fit - Pinda & Cacao pasta €3,90
 
 
Deze verslavend lekkere Pinda & Cacao Pasta is heerlijk van smaak, romig en crunchy. Al het lekkere van pindakaas in combinatie met al het goede van superfood maakt deze pasta lekker op brood, door je shake of havermout!
 
Body & Fit - Pure Amandelmeel €9,90
 
 
Het Pure Amandelmeel is uitsluitend gemaakt van de beste kwaliteit witte amandelen die van het bruine vliesje zijn ontdaan. Hierdoor is het geen bittere of droge smaak meer aanwezig. Amandelmeel is een goede vervanger voor andere meelproducten en staat niet voor niets bovenaan in veel superfood lijsten! 
 
Speciaal extraatje
 
Het leuke van deze box is dat je uitgedaagd wordt om zelf twee heerlijke recepten te maken, bedacht door Claartje van Foodness.nl. Maak de recepten van Claartje en post een foto op social media of mail naar info@healthbox.nl. Hiermee maak je kans om een half jaar gratis de Healthbox te krijgen!
 
 
Good luck!
Deel dit artikel
Back to top