Beauty

Beautymusthaves die je deze maand nodig hebt

De lente is aangebroken en we kunnen niet blijer zijn met het begin van de warme seizoenen! En wat het begin van deze maand nog leuker maakt is dat het weer tijd is voor een nieuwe Beautybox. Natuurlijk laat de Fashionscene redactie je ook deze maand zien welke beautymusthaves in de box zitten. 

In de Beautybox van de maand maart vind je de volgende producten:
- Dermalogica Dynamic Skin Recovery SPF 50
- Smile Lab Advanced Teeth Whitening Strips
- Anatomicals You Need A Blooming Shower Shower Gel
- BeautyUK Lip Lust
- IDC Institute Lichaamsverzorging
 
 
Dermalogica Dynamic Skin Recovery SPF 50
Dagcrème is misschien wel het belangrijkste product als het om huidverzorging gaat. Als je nog op zoek bent naar een dagcrème die intensief hydrateert is deze van Dermalogica iets voor jou. Dankzij de zonbescherming van SPF 50 beschermt het ook nog eens tegen huidverouderende UV-stralen.
 
 
Smile Lab Advanced Teeth Whitening Strips
Wil je witte tanden krijgen zonder er veel voor te doen? Gebruik dan deze Teeth whitening strips van Smile Lab! Het is makkelijk in gebruik en nog belangrijker: het is helemaal veilig. Na 14 strips heb je het optimale resultaat bereikt en na een paar keer zie je al veel verschil.
 
 
Anatomicals You Need A Blooming Shower Shower Gel
Houd je van rozen? Probeer dan deze douchegel van Anatomicals. Het ruikt subtiel naar rozen en na het douchen ben je niet alleen schoon, maar ruik je dus ook naar deze bloemengeur.
 
 
BeautyUK Lip Lust
Deze fijne lipgloss heeft een goede pigmentatie en ruikt subtiel. Bovendien kun je de gloss makkelijk aanbrengen met de applicator en doordat de lipgloss niet heel groot is kun je 'm zo meenemen in je broekzak.
 
 
IDC Institute Lichaamsverzorging
Deze fruitige bodylotion is erg licht en trekt daarom snel in. Ideaal voor de warme maanden! Als je houdt van een aardbeiengeur is deze bodylotion al helemaal iets voor jou.
 
De beautybox bestel je hier!
 
Welk item in de beautybox vinden jullie leuk?
 
 
Deel dit artikel
Back to top