Fashion

Trend: Patches

Doe het zelvers opgelet, er is weer een nieuwe trend aangebroken. Niet zomaar één, nee, de tijd van de patches is back to the future. En weet je wat het leuke is van deze trend? Je kan al je oude kleding er heel fijn mee opleuken, maar je nieuwe spijkerjasje is natuurlijk ook het perfecte item om te voorzien van geweldige plak plaatjes.

Als we aan onze kindertijd terug denken, en dan vooral de kleding die we toen droegen zien we heel wat patches voorbij komen. Waren het geen schattige strijk emblemen van je favoriete kinderserie, dan had je oudere broer, oom of neef wel een denim jack bezaaid met stoere patches aan. Hoe leuk is het dat alle modetrends uit onze kindertijd zijn opmars maken? Nostalgie to the max

Het allerleukste aan deze trend is natuurlijk dat je er heel makkelijk aan mee kunt doen, en, ofcourse, dat het geen klauwen met geld kost. Wij van de redactie hebben leuke sterren gespot bij de Hema. Cactussen en ananassen bij de H&M en ook Monki mocht niet achter blijven. Mocht je speciaal willen blijven met je patches dan kun je ook opzoek gaan in je lokale stoffenwinkel of op de markt, maar nog fijner: doe een zoektocht op Etsy en je vindt geheid een paar ware treasures. Oh, en om je even op weg te helpen, zetten wij hier de 6 tofste patches neer.


Klik hier om te bestellen.


Dont be a prick! Klik hier om te bestellen.


Goed advies, klik hier om te bestellen.


Klik hier om deze patch te bestellen.


Als je je net zo dramatisch voelt als Kim Kardashian;-). Klik hier om te bestellen.


Cute! Klik hier om te bestellen.

Deel dit artikel
Back to top