Beauty

Vergeet contouring! Dit is de nieuwste beautytrend

We kennen de beautytrends inmiddels allemaal: contouring, highlighting, perfecte brows en strobing. Het gaat allemaal om het shapen van je gezicht om daarbij het mooiste uit je gezicht te halen. Designers hebben nu een nieuwe beauty trend voor ons die iets anders werkt, namelijk striping. 

Met striping voorkom je de zware make-up look die het soms doet lijken of je wel twintig lagen op je gezicht hebt aangebracht. De look geeft je een sun-kissed glow en laat je er fris en natuurlijk uit zien. Misschien nog wel het beste: het duurt nog geen 2 minuten! Hoe je deze look creëert hebben wij voor jou op een rijtje gezet in drie simpele stappen. Scroll snel verder!


Bron: makeup.tn

Zo werkt het:

1. Maak je huid egaal met een mooie foundation. Zorg dat je niet te veel gebruikt zodat het er natuurlijk uit blijft zien.

2. Bronze de plekjes waar je het snelst bruin zou worden, zoals je wangen en je neus. Het is het mooist om een vloeibare bronzer te gebruiken omdat dat erg mooi blend met je foundation. Als je huid ietwat vet is is het mooier om poeder te gebruiken. Ook is het resultaat beter als je een bronzer hebt die niet te veel glitter of glans heeft.

3. Blend de bronzer met je foundation. Zorg ervoor dat je de streep niet te dik hebt gemaakt en dat je het te duidelijk ziet zitten.Zorg er bij het blenden voor dat het midden van de streep het meest kleurrijk is en dat hij aan de uiteindes mooi vervaagt.


Bron: makeup.tn

Ga jij deze look uitproberen?

Deel dit artikel
Back to top