Fashion

Bella Hadid verklapt dieetgeheimen!

Bella Hadid is niet meer alleen het jonge zusje van Gigi Hadid, ze veroverd de mode-industrie in een hard tempo. Bella siert steeds meer campagnes, covers en editorials. We kunnen niet meer om haar heen. In Harpers Bazaar laat zij weten hoe zij zichzelf fit houdt!

In de aprileditie van Harpers Bazaar laat Bella Hadid een aantal persoonlijke dingen weten. Zo vraagt het magazine of zij wel eens kleding leent van haar zus Gigi. “Haar kast zit zo vol de laatste tijd dat ik er niet eens wat zou kunnen vinden, laat staan iets om te lenen” antwoord Bella. Ook deelt zij haar dieetgeheim. Zij vermijdt zo veel mogelijk tarwe en zuivel en eet alleen gezonde dingen, lees groente en fruit. Een dagelijkse cardio-training van 15 minuten zorgt ervoor dat zij altijd perfect in haar skinny of ripped jeans past.

Bella’s favoriete ‘model off duty’ look
Als de mooie Bella wat vrije tijd heeft draagt zij het liefst een high waist boyfriend jeans met een simpel t-shirt. Ze maakt haar look af met een paar enkellaarsjes om de lengte van de opgerolde boyfriend jeans te complimenteren. 

 

BFF/personal trainer/wtf am I doing/pull ups are harder than they look 😩 @cullysmoller

Een video die is geplaatst door Bella Hadid (@bellahadid) op

Deel dit artikel
Back to top