Winnen

WIN: Etentje voor 2 bij Hard Rock Cafe Amsterdam + special edition Bob Marley shirt!

Lekker uit eten EN het leukste t-shirt ever dragen? Dat kan! In samenwerking met Hard Rock Cafe Amsterdam mogen wij jou een te gekke avond vol fijne muziek maar vooral heel lekker eten aanbieden. En het cafe heeft wat te vieren: ze komen namelijk met een hele mooie nieuwe samenwerking met niemand minder dan de dochter van Bob Marley! 

Cedella Marley (48), de oudste dochter van reggae legende Bob Marley, heeft in samenwerking met Hard Rock Cafe haar eigen kledinglijn gelanceerd. De Signature Series is een eerbetoon aan haar vader en bestaat uit een zwart uniseks T-shirt met een in knallende rastakleuren gehuld Marley portret. Passend binnen het gedachtegoed van Bob Marley gaat 15% van de opbrengst naar een goed doel (City of Hope). De Bob Marley Signature Series is exclusief bij alle Hard Rock locaties ter wereld verkrijgbaar. In Nederland zijn de Signature items te vinden in de Rock Shop aan het Max Euweplein in Amsterdam. Het T-shirt kost €28,95,- en de collector’s pin is verkrijgbaar voor €13,00-.

Cedella Marley vertelt over de bijzondere lijn: “Mijn vader heeft zijn leven gewijd aan het dichter tot elkaar brengen van mensen, hen te stimuleren hun problemen (voor even) te vergeten en elkaar te inspireren. De samenwerking met Hard Rock houdt zijn boodschap levend en maakt het mogelijk een verschil te maken in het leven van mensen met een levensbedreigende ziekte”, aldus Cedella Marley.  Hard Rock, Cedella Marley en City of Hope bundelen de krachten en hopen mede door de kledinglijn een remedie te vinden voor ’s werelds ernstigste ziektes, waaronder kanker: de ziekte waaraan haar vader Bob Marley in 1981 overleed.

 

Met mn baby 👰🏼👰🏼 #hardrockcafe #friendzone #bitterzoet #daphne

Een foto die is geplaatst door Tess (@tessduinker) op


Tess & Daphne in het Hard Rock Cafe! 

WIN
Wil jij kans maken op een VIP-diner bij Hard Rock Café voor twee personen en een t-shirt uit deze Cedella Marley collectie? Dat kan!

Laat ons hieronder weten hoe jij dit te leuke shirt zou combineren en wie weet nodigen wij jou binnenkort wel uit voor joouw VIP diner op een datum naar keuze! En natuurlijk krijg je het shirt zelf ook! Succes ladies!

Deel dit artikel
Back to top