Fashion

Trend alert: de 5 mooiste hoop stoelen

Je eigen huisje hoort een gezellige, fijne plek te zijn. De gezelligheid kun je creeëren op verschillende manieren. Je kunt zorgen dat je huis vooral verlicht wordt door warm licht, denk aan mooie kaarsen. Je kunt het een natuur feeling geven door middel van planten of je zorgt dat een hele grote ruimte allemaal kleine, knusse, ruimtes worden. Er is zoveel wat je met een huis kunt doen. 

Maar, een huisje bestaat natuurlijk niet alleen maar uit planten, kaarsen en andere prullaria. Nee, er hoort ook wel échte inboedel in staan. Een bed, waar je na een lange dag werken heerlijk op kunt slapen, een keuken die je de ruimte geeft om je innerlijke Jamie Oliver zijn vrije loop te laten en niet te vergeten stoelen en banken. Want ruimtes om in te zitten, zijn fijne ruimtes.

Wat nu helemaal in het woningbeeld past zijn de 'hoop' stoelen. 'Hoop' stoelen hoor ik je vragen? Ja, die knappe stoelen in de vorm van een hoepel, die met riet of touw gewoven zijn. En één ding is zeker: in deze stoelen kun je heerlijk verdwijnen. Omdat we jullie graag kennis willen laten maken met deze trend-based stoelen, hebben wij de 5 mooiste van het internet verzamelt. Don't thank us now, thank us later!


Deze knappert is hier te koop.


Deze cleane minimalistische hoop stoel kun je hier kopen.


Dit is een tweepersoons hoop stoel, ideaal om samen met je liefje in te zitten. Je kunt hem hier scoren.


Twee personen nog te weinig? Ga dan voor deze 'hoop' bank! Koop hem hier.


Roze doet het natuurlijk altijd goed bij ons meiden, koop hem snel hier voordat die weg is!


Staat één van deze stoelen binnenkort in jouw huisje? Bij ons zit de prachtige roze al in het winkelmandje, oeps!

 

Deel dit artikel
Back to top