Fashion

Charlotte Tilbury, Hollywood's make-up artist komt naar Amsterdam

Make-up artist Charlotte Tilbury is verantwoordelijk voor tig van de beauty looks van jouw favoriete Hollywood sterren. Blake Lively en Jennifer Lawrence zweren bij haar. Niet alleen lanceert Charlotte haar eigen make-uplijn en make-up corner in de Bijenkorf, zij komt ook zelf naar Amsterdam en dat wordt natuurlijk een spektakel.

Op 7 april zal Charlotte Tilbury de Bijenkorf in Amsterdam voorzien van een beauty explosie. Er wordt een modeshow georganiseerd waarbij zij 10 iconische beauty looks zal laten zien ter ere van de opening van haar eigen make-up corner. Dit wordt natuurlijk gevierd met bubbels, leuke tunes en lekkernijen zoals lippenstiftkoekjes en chocoladekusjes. Iedereen is welkom. Buiten al deze gezelligheid om kun jij nu ook de make-up geheimen van de sterren bemachtigen. En dat willen wij natuurlijk allemaal! 

"Ik wil al mijn rode loper huidverzorging en make-up geheimen met de Nederlandse vrouwen delen, en ze daarmee zelfverzekerder maken. Ik zeg altijd: "Geef een vrouw de juiste make-up en ze kan de wereld te veroveren." Als je er goed uitziet, je goed voelt, reageert de wereld op een positieve en krachtige manier op je," aldus Charlotte Tilbury.

Deel dit artikel
Back to top