Fashion

De beste kapsels voor tijdens het sporten

Je kent het wel, je bent heerlijk je killer work-out aan het doen, gaat je haar de hele tijd voor je gezicht. Zo freaking irritant! Ook al heb je het gewoon in een staart, het zakt altijd uit of het zwiept de hele tijd super ergelijk heen en weer. Aaargh, first world problems! Omdat wij weten dat je absoluut niet geïrriteerd wilt raken tijdens je work-out, hebben wij de beste sport kapsels voor je opgezocht. 

De knot
We kennen allemaal het knotje. Het is geschikt voor bijna alle haarlengtes en voor alle soorten work-outs. Ben je van plan om vandaag eens wat yoga te doen? Dan zit je haar niet in de weg als je gewoon op de grond ligt. Ga je even lekker rennen op de loopband? Geen zorgen, je knot blijft gewoon op zijn plek. Onthoud: wees gul met je haarspeldjes, en gebruik een no-slip haarband om de babyhaartjes in bedwang te houden.

Simpele vlecht
Een vlecht is mooi, klassiek en super stylish voor een work-out. Daarbij is het heel fijn als je een sport beoefent waarbij je een helm op hebt. Hello, wielrenner ladies! Het zit namelijk niet in de weg voor een helm en houdt je haar mooi naar achter. Je kunt daarbij ook eindeloos combineren met de vlecht.

Hoofband vlecht
Ideaal voor meiden met kort haar of een pony die in de weg zit. De 'hoofdband vlecht' maak je door je pony of je haar voor op je hoofd van oor naar oor te vlechten. Het houdt je pony op één plek en het korte haar in bedwang. Hoe fijn?

De beste kapsels voor tijdens het sporten
Bron: Instagram @lorealhair

Visgraat vlecht
Natuurlijk wil je op de sportschool niet altijd je haar hetzelfde, daarom is het zo fijn dat er enorm veel verschillende vlechten bestaan. Doe eens gek en maak een visgraatvlecht. De visgraatvlecht blijft super goed zitten en ziet er ook nog eens wonderschoon uit!

Paardenstraart vlecht
De naam zegt het al, maak eerst een hoge staart en maak dan van de staart een vlecht. Ook hierbij geld, als je babyhaartjes hebt, een no-slip haarband is de oplossing!

Boxer braids
Helemaal hip and happening, de boxer braids! Dit zijn twee ingevlochten vlechten, maar dan andersom. Jup, het klinkt ingewikkeld maar dat is het niet. De vlechten liggen eigenlijk op je hoofd en hierdoor blijven ze enorm goed zitten. We zijn blij dat wij, volwassen meiden, eindelijk de straat op kunnen met twee vlechten zonder als klein meisje te worden gezien. We love trends!


Bron: Instagram: @extensionmania

 

Welke haarstyle heb jij altijd naar de sportschool en welke haarstyle ga jij zeker proberen voor je volgende work-out?

Deel dit artikel
Back to top